FAQ – întrebări frecvente


Care sunt tonerele alternative și cartușele?

Încărcările alternative sunt fabricate de un alt producător. Este o alternativă (înlocuire) la cartuşul original. Un cartuș alternativ poate fi complet nou (compatibil) sau recondiționat. Cartuşul compatibil este produs în fabrică în serie. Toate componentele și ambalajul sunt complet noi. Dezavantajul cartușelor compatibile este că nu toate cartușele sunt testate. Cartușele recondiționate sunt fabricate din cartușe originale utilizate. La cartușul recondiționat, se utilizează numai corpul original al tonerului și toate celelalte componentele (cilindrul optic, rola cilindrului optic, cilindrul PCR, cipurile) sunt înlocuite cu altele noi. Avantajul recondiționării în comparație cu un cartuş compatibil estecătoate cartușele produse sunt testate. Acest lucru reduce riscul vânzărilor tonerelor de slabă calitate. Unii producători nu înlocuiesc toate componentele, ceea ce poate duce la o calitate slabă a imprimării. Prin urmare, cartușele renovate sunt mai puțin populare printre utilizatori.

Cât de repede puteți livra tonere și cartușe?

Compania noastra are propriul stoc. Avem mai mult de 50.000 de produse disponibile pentru preluare imediată. 99% din comenzi sunt livrate a doua zi. În cazul în care produsele nu sunt în stoc, acestea sunt comandate de la producător și depozitate în stocul nostru în termen de 3 zile. A doua zi sunt livrate clientului.

Ce înseamnă acoperirea de 5% A4?

Este standardul mondial care determină performanța cartușului. De exemplu dacă cartuşul tipărește 2000 de pagini la o acoperire de 5% a paginii A4, înseamnă că dacă imprimați documente care au o suprafață imprimată de 5% (text saugrafic) din suprafața totală a hârtiei, atunci tonerul va imprima 2000 de pagini. Dacă acoperirea paginii este de 10% (de douăori), atunci tonerul durează jumătate adică 1000 de pagini. Numărul de pagini imprimate este doar informativ. Cartuşul poate imprima mai multe, dar şi mai puține pagini. Totul este determinat de calitatea imprimării, densitate, claritate și alți parametrii. Puteți vedea exemple de acoperire a tipăririi - AICI.

Pe pagina www.tonerdepot.ro nu am găsit tonerul sau cartuşul căutat. Se poate comanda la voi?

Da. Dacă nu ați găsit tonerul sau cartușul de care aveți nevoie, trebuie doar să trimiteți un e-mail cu o cerere și vă vom trimite o ofertă de preţ. Cererea trebuie trimisă la info@tonerdepot.ro.

Cum pot comanda tonerul sau cartuşul?

Comanda o puteţi realiza online, prin intermediul magazinului online www.tonerdepot.ro. La dispoziţie aveţi linia telefonică pentru comenzi +40 312 294 649, saupe email info@tonerdepot.ro.

Cumpărați cartușe goale?

Da. Cumparam doar tonere laser originale nereparate. Nu cumpărăm cartușe cu cerneală. Dacăclientultrimite un cartuș de pornirepentrucumpărare, acesta nu va fi inclus în achiziție. Cartușele de porniresunt de unicăfolosință.


Ce ar trebui să fac în cazul în care  solicit o reclamație?

Dacă aveți o problemă cu tonerul sau cartuşul cu cerneală, trebuie să procedaţi conform condiţilor de reclamațiepe care le găsiți AICI. Este necesar să completați protocolul de reclamație și să trimiteți produsele la adresa noastră. Dacă reclamaţia o să fie recunoscută, produsele vor fi schimbate cu altele noi.

Infoline (LU-VI: 8:30-17:00)
Utilizarea site-ului operatorului TonerDepot.ro
sunteţi de acord cu utilizarea cookies, cu ajutorul cărora îmbunătăţim servicile noastre.
Mai multe informaţii.